SOMAJ  x  YOU !

Bent u gebeten door design, stijl en originaliteit?

SOMAJ is een Belgisch label dat een groeiend gamma van grafische stationery producten en originele wenskaarten biedt. 

Wij ontwerpen met een passie voor detail en design en met gevoel voor compositie en grafische prints. Met een zwak voor tastbare dragers zoals papier en keramiek. En een voorliefde voor minimalisme en grafiek.

SOMAJ staat voor verfijnde stationery producten en originele wenskaarten die verkocht worden in winkels die evenzeer gebeten zijn door design en originaliteit en die hun klanten enkel kwaliteitsvolle producten willen aanbieden. 


YOU  x  SOMAJ ?

Wilt u ook een verkooppunt worden? 

Om toegang te krijgen tot onze b2b voorwaarden heeft u een wholesale account nodig.

Klik hier om uw login code aan te vragen.

Of stuur ons een mailtje met uw vragen: info@somaj.be


Samenwerken met SOMAJ  

 

PAPIER

SOMAJ heeft een zwak voor papier. Het zit in ons DNA. Want welk materiaal kan een boodschap beter overdragen dan deze tastbare drager? Grafische patronen, prints, illustraties of een handgeschreven tekst. We doen het allemaal even graag. 

Voor bedrijven of merken ontwerpen wij in de lijn van het bedrijf, maar steeds met een eigen SOMAJ handschrift. Daar worden we ook om gevraagd natuurlijk.

SOMAJ ontwerpt artistieke wenskaarten en papierwaren en staat garant voor een uniek ontwerp, perfect en kwalitatief drukwerk en een zeer correcte prijs. 

 

GIFT

Is uw bedrijf op zoek bent naar een origineel relatie- of eindejaarsgeschenk? Wij ontwerpen een out of the box geschenk voor uw relaties of personeel.

In functie van de gelegenheid zorgen wij voor een collectors item van uw bedrijf.

Bedrijfsjubileum (exclusieve jubileumuitgave) / uniek geschenk voor uw klanten of personeel /award / limited edition verpakking van uw product / kunstige kalender / uitnodigingen en  kaarten / cadeauverpakking / illustratie / eindejaarsgeschenken / eventproducten / huisstijl

 

Interesse of een vraag? Contacteer ons vrijblijvend voor uw project en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

 

 

© 2019 - 2021 SOMAJ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel