Creativity is our story

 

 

_______________missie

In een wereld waar massaconsumptie centraal staat ga je eerder op zoek naar een uniek stuk. Als je iets heel moois vindt, iets origineels en bovendien van goede kwaliteit, dan ga je dat object koesteren. Het wordt deel van je dagelijks leven. Ken je dat gevoel? Zoals die jeans, tot op de draad versleten, maar nog steeds je lievelingsbroek. We willen allemaal producten van uitstekende kwaliteit, fair trade gemaakt, mooi om te zien en praktisch (ja, ook dat!) maar bovenal zijn we op zoek naar originaliteit. 

SOMAJ heeft een hart voor kunst en mooi design. Hiernaast is ook het ambachtelijk proces van groot belang. We spreken vandaag vaak over 'slow cooking'. Bij SOMAJ kun je vast en zeker spreken over 'slow making'. Elke stap van het eerste ontwerp, het bepalen van vorm en kleur tot het kiezen van de juiste materialen, we doen het allemaal doodgraag. Alles wordt met de hand vervaardigd. En als het product af is, dan zijn we fier.

Jezelf omringen met schoonheid en creativiteit maakt het leven mooier.

Do we have a match?

 

 

_______________het verhaal

De bezieler en ontwerper achter het label SOMAJ is Martine Jansen, kunstenaar en grafisch ontwerper met een passie voor detail en design. Vorm, kleur en compositie zijn een constante inspiratie in het dagelijks leven en bij het ontwerpen. SOMAJ is haar creatieve speeltuin waar alles mag en niets moet.

Haar motto is "Elke bijdrage tot schoonheid, hoe klein ook, vervaagt de banaliteit.” 

Martine Jansen startte het label SOMAJ in 2018. Elk ontwerp vertrekt vanuit een artistiek oogpunt en wordt volledig met de hand op een ambachtelijke manier vervaardigd, of lokaal in kleine oplage geproduceerd. Kwaliteit in de afwerking maar ook in de keuze van het materiaal staat voorop.  

Vorm, kleur en compositie zijn een constante inspiratie

 

 
_______________verkooppunt

Als u een winkel of webshop heeft met kwalitatieve en originele producten, dan passen de artikelen van SOMAJ in uw gamma!

Wij werken graag met u samen.

Stuur ons een email om onze voorwaarden te ontvangen.  

 

 

_______________B2B

Wanneer u op zoek bent naar een relatie- of eindejaarsgeschenk dan komt u vaak uit bij doorsnee artikelen zoals een agenda-met-logo of een flesje wijn. 

Heeft u al eens gedacht om iets meer out of the box te denken? Zodat het geschenk dat u geeft niet aanvoelt als een verplicht nummertje, maar als een echt geschenk? Oké, toegegeven, dat kost iets meer. Maar voor dat iets meer krijgt u veel meer. Uw relaties, uw personeel zullen uw geschenk koesteren en het niet zomaar opzij leggen. Stel, u denkt aan lanyards voor een bedrijfsevenement. Simpel toch, die bestelt u langs de courante kanalen en laat die bedrukken met uw logo. Klaar. Na het evenement ziet u wel niemand meer rondlopen met uw gadget. Waarschijnlijk stilletjes weggestoken in een lade of gewoon in de prullemand gegooid. En dat is jammer. Jammer van uw efforts én jammer van uw geld. 

Maar het kan ook anders. SOMAJ ontwerpt en produceert special editions voor bedrijven die nét iets meer willen. We komen even terug op het voorbeeld van de lanyards. Beeld u zich dezelfde lanyard in. Maar deze keer in mooi leder, al dan niet in combinatie met wolvilt. En uw logo subtiel in het leer gebrand. Uw relatie ontvangt een geschenk waarvan hij weet dat het met zorg gemaakt is, dat moeite heeft gekost. En zo'n geschenk wordt gekoesterd. SOMAJ wilt aan die meerwaarde voor uw bedrijf bijdragen. 

In functie van de gelegenheid zorgen wij voor een collectors item van uw bedrijf.

Bedrijfsjubileum, exclusieve jubileumuitgave / uniek geschenk voor uw klanten of personeel / award / limited edition verpakking van uw product / kunstige kalender / uitnodigingen en  kaarten / cadeauverpakking / illustratie / eindejaarsgeschenken / eventproducten

Interesse of een vraag? email ons vrijblijvend voor uw project en dan bekijken we samen de mogelijkheden.