over nieuw

Elke bijdrage tot schoonheid, 

hoe klein ook, 

vervaagt de banaliteit.

Met deze gedachte werd het Belgische merk SOMAJ opgericht, een label dat frisse stationery producten combineert met originele accessoires. 

De bezieler en ontwerper achter het label SOMAJ is Martine Jansen, kunstenaar en grafisch ontwerper met een passie voor detail en design. Vorm, kleur en compositie inspireren Martine in het dagelijks leven en bij het ontwerpen. SOMAJ is haar creatieve speeltuin waar alles mag en niets moet. 

Martine Jansen startte het label SOMAJ in 2018.

 

Het DNA van SOMAJ

  • ontwerpen met een passie voor detail en design
  • gevoel voor compositie en grafische prints
  • een zwak voor tastbare dragers zoals papier en keramiek
  • een voorliefde voor minimalisme en grafiek.

Dit alles vertaalt SOMAJ in een collectie met een herkenbare, eigen stijl.  Eigentijds maar ook tijdloos. Stijlvol maar ook speels. Zoals een goede koffie met een twist.

Laat het u smaken!

 

Martine Jansen

Hey! 

Ik ben Martine Jansen. Als ontwerpster, mix ik de elementen van grafisch design met mijn beeldende kunst, wat resulteert in een typisch SOMAJ ontwerp. Geïnspireerd door kleur, textuur en compositie, komen mijn ontwerpen tot leven als aanvulling op een artistieke levensstijl.

Ik ben gelukkig maar bovenal zo dankbaar dat ik dit als mijn dagelijks werk kan doen!

Ik krijg veel positieve en lieve reacties van mensen die mijn wenskaarten versturen én van die die ze ontvangen. Daar doe ik het voor. 

Wie maak jij blij?

Liefs,

Martine

 =